School Day

Timetable

Time Duration Session
 
08:25 – 08:35 10 mins Staff Briefing
08:40 – 09:40 60 mins Period 1
09:40 – 10:40 60 mins Period 2
10:40 – 11:00 20 mins Tutor Period
11:00 – 11:15 15 mins Break
11:15 – 12:15 60 mins Period 3
12:15 – 13:15 60 mins Period 4
13:15 – 14:00 45 mins Lunch
14:00 – 15:00 60 mins Period 5

Comments are closed.